dimecres, 25 d’abril de 2007

Art a l'institut

Us ensenyem alguns altres dels dibuixos que van fer els nostres alumnes i alguns dels quals voldríem portar a la Festa per la Llengua 2007.

Taller de tinta invisible
En aquestes imatges podeu veure als nostres alumnes i al professor de física i química Raül Torrent experimentant amb les diferents maneres d'aconseguir fer tinta invisible i de descobrir-ne el misteri seguint els passos oportuns. Van organitzar el taller al pati i els propis alumnes muntaven les cues dels que s'acostaven, primer, a resoldre misteris; després, a veure com apareixia per art de màgia (o per art de la química!) el seu nom. Ells van fer màgia utilitzant vinagre i llet (dues de les maneres per fer tinta invisible). En aquesta pàgina web hi trobareu més informació per fabricar-vos la tinta.

Anunci de la Festa per la Llengua 2007


Aquestes són algunes de les fotos de la Festa per la Llengua de l'any passat, que testimonien el "sarau" que vam muntar i com vam disfrutar. Per això, enguany encara anirem amb més ganes a la Vall d'Uixó!!

Dalt teniu el plànol perquè hi pogueu arribar sense problemes.


Aquest és el cartell per a la Festa de diumenge que hem preparat a l'Institut. Aquestes són algunes de les fotos que testimonien com ens ho vam passar de bé l'any passat i que ens fan anar encara amb més ganes a la FESTA PER LA LLENGUA d'enguany!dilluns, 23 d’abril de 2007

Els artistes de 3r d'ESO


Amàlia Llopis és la responsable que els alumnes i les alumnes hagin aconseguit aquesta qualitat!

Exposició de dibuixos de 3r ESO
Teníem un deute pendent amb els nostres alumnes de 3r d'ESO: mostrar els dibuixos que van fer per a una exposició muntada a l'institut durant les jornades culturals... Els artistes del futur us obren les portes a les seves obres!

diumenge, 22 d’abril de 2007

23 d'abril, dia mundial del llibre


Ja vam dedicar les jornades culturals de l'Institut a la lectura, però no està de més aprofitar qualsevol ocasió per homenatjar els llibres. La UNESCO va declarar el 23 d'abril dia mundial del llibre perquè en aquesta mateixa data morien Shakespeare, Cervantes i Garcilaso de la Vega; un 23 d'abril també van néixer i morir altres autors eminents com Vladimir Nabokov o Josep Pla. Hi ha llocs com Catalunya en què es tradicional acompanyar el llibre d'una rosa i regalar-los a la persona a qui estimes. Si dilluns us acosteu a les llibreries segurament us faran un 10% de descompte en la compra del vostre llibre. Així que animeu-vos i descobrireu una màgia inesgotable : la possibilitat de trobar-se amb gent de segles diferents, que ens donen lliçonssobre el passat i el present per descobrir el nostre propi futur; llegint, entreu en un espai lliure per estar amb dones i homes de tot arreu, compartint els seus somnis. No ho dubteu, doncs, i disfruteu de la lectura, no com una obligació, sinó com una distracció!!