dijous, 3 d’abril de 2008

INOBLIDABLE!!

Si, açò és un comiat...

El nostre pas per ací ha sigut una experiència molt positiva que a més de donar-nos una espenta al món laboral ens ha plenat com a persones.
Ens hem lliberat de molts estereotips i hem conegut gent excepcional. Estem molt contentes amb el tracte que hem rebut per part d'alumnes, professors, directius i més treballadors del centre.

Mai oblidarem moments com: les hores de mediació amb Sandra, Laura i Abel(3r C); els nostres pinets com a locutores; les visites de classe per classe tallant els profes; les divertides benvingudes per part dels alumnes de 2n B; les sessions de cinema amb 2n E; les nostres primeres Jornades Culturals; la gran festa de Nadal... tants i tants moments que ompliriem la fulla.

Haveu fet que la nostra última semana siga la millor de totes.
Gràcies als alumnes de 2n E i Emili per la "festa sorpresa".
Gràcies a Marta per ser com és.
Gràcies a tots els professors que han col·laborat amb nosaltres (en especial a Félix A., A.M Lozano, F.Ludenya, M.Fortea, Floreal, Marian, A.Pechobierto,... i molts més).
Gràcies a tot el personal com són el de neteja, Félix i Mar, secretàries i conserges.
Gràcies a tots!!

Balma i Almu
(Integradores Socials)

dimecres, 2 d’abril de 2008

Ciència màgicaRaül Torrent, professor de física i química, va preparar un taller en què els propis alumnes ensenyaven als seus companys com la ciència pot ser divertida i, fins i tot, màgica: com podeu aconseguir, si no, que no exploti damunt del cap d'un alumne un globus ple d'aigua a la base del qual intenteu fer foc amb un encenador? com fer que els líquids canvïin de color? com aconseguir que un ou passi per un forat? Aquí podeu veure les fotos del miracle; els vostres professors podran revelar-vos el miracle! Pregunteu-los!

dimarts, 1 d’abril de 2008

Artistes!!!Les Jornades Culturals es van clausurar amb un karaoke al pati de l'institut, on es va poder sentir des d'una nova versió d'"Umbrella" de Rihanna fins al Chikichiki de Rodolfo Chikilicuatre i van demostrar la seua gran capacitat amb un micròfon a la mà.
Potser estem davant d'un nou Alejandro Sanz o una nova Shakira! Qui sap!
Sort!

Balma i Almu

SCIENTIA ANTIQUA
Durant les Jornades Culturals 08, la professora Àngela Roig va preparar un taller de ciència antiga, on els alumnes van poder traslladar-se a èpoques passades, quan es feien cremes artesanals, es construïen arcs sense maquinària, basaven la perfecció en un fòrmula matemàtica i Arquímedes feia de les seues.

Tots s'ho van passar d'allò més bé i ja estem esperant que es repetisca.

Balma i Almu.

El Politècnic en cadira de rodes
L'IES Politècnic ha dut a terme la I Ghymcana de Conscienciació i Mentalització de la Joventut per a la Integració dels Discapacitats i l'Eliminacó de les barreres arquitectòniques. ACUDIM és la associació organitzadora d'aquesta activitat
dins del seu pla d'integració del discapacitat 2008.

Els nostres alumnes han pogut saber que se sent al damunt d'una cadira de rodes i posar-se en el lloc d'un discapacitat físic per un dia. El recorregut consistia en una sèrie d'obstacles, com són portes estretes, voreres, mostradors alts, vehicles massa junts, rampes, etc, que són tan freqüents en les nostres ciutats.

Va ser una experiència enriquidora, perquè motivava la reflexió. Agraïm des d'ací la nombrosa participació dels i les alumnes.

Balma i Almu.