dilluns, 21 d’abril de 2014

FIDEUÀ PASQÜERA 2014

Quina millor manera de començar les festes de Setmana Santa que fer-ho amb una fideuà cuinada pel nostre "Miguelin 3 estrellas".
Miguel Fortea ens va preparar una fideuà d'alt nivell que va servir de pretext per a reunir a companys i ex-companys el dimecres passat. També, com en altres ocasions, el dinar es va rematar amb uns pastissos boníssims preparats per les nostres cuineres de la Cantina
Vos deixe el video per a que pugau gaudir del moment.

dimecres, 16 d’abril de 2014

SETMANA CULTURAL 2014

Enguany vam avançar les jornades culturals a la setmana d'abans de la Magdalena.
Una sèrie d'activitats es van portar a terme per diferents professors i professores que van fer que els alumnes gaudiren d'uns dies un poc diferents.
Gràcies a aquestes activitats, els alumnes van poder conèixer un Món microscopi meravellós, i una varietat d'arenes difícil d'imaginar, a més a més de poder participar en un Concurs de roques i minerals
El món del còmic va estar present mitjançant un taller per a que aquells que tenen imaginació i saben dibuixar pugueren gaudir.
Els amants de la llengua de Molière van buscar un tresor amagat pels laberints de l'institut
Els aprenents de cuina van poder descobrir els secrets de la cuina grega, romana i turca
També va haver temps per a cosir un Puff casolà ; espai, temps i música per a ballar danses tradicionals turques; i per assistir a la Passarel·la de Turin  amb la moda del proper any basada en la  més pura "essència  Romana"
De tot açò va el següent video. Espere que vos agrade

divendres, 4 d’abril de 2014

LES TICs, TACs I ALTRES MALDECAPS A L'IES POLITÈCNIC

Dintre del programa d'activitats adreçades als alumnes del PRACTICUM del Master de Professorat de Secundària que tenim aquests dies al nostre institut, una va ser la d'intentar explicar-los tot allò que d'alguna manera està relacionat amb la informàtica, organització del Centre, SGD, DISMACO,web de centre,les TICS que anem incorporant en el nostre dia a dia,etc.
Vos deixe a continuació la presentació* que vaig realitzar, així com el video de la sessió
* En la presentació hi ha enllaços a diferents punts web; encara que parega que no són hiperenllaços, si que ho són, per tant si piqueu a sobre, vos enviarà allí i podreu ampliar informació.