divendres, 23 de setembre de 2016

EMILIA ES JUBILA

Si, Emília es jubila!. 
Quaranta anys de treball són molts anys, i  dedicats a l'ensenyament.... són una passada. La de coses que ha vist Emília en qüestió d'alumnes, professors,  Lleis Educatives, etc.
Ahir li vam fer (o ens va fer) un xicotet acomiadament a una persona que com he dit abans s'ha dedicat tota la vida a una de les professions més boniques que hi ha. Recordem que Emília ha passat per l'escola, i els darrers quinze anys a l'institut. Recalcar una vegada més la important tasca que fan els mestres en eixos primers anys dels xiquets on comencen de nou en pràcticament tot, en com en moltes ocasions marquen el bon camí dels alumnes que després nosaltres ens trobem aquí.
En definitiva gràcies Emília per tots aquests anys que ens has donat a tots els que formem part del nostres Politècnic.
* No vos pergau l'entrevista, com sempre, valen la pena ...
** La podreu també descarregar picant aquí

diumenge, 18 de setembre de 2016

FINAL CURS 2015-16

Com tots els anys, quan s'acaba el curs, solem fer un Claustre final, un acte d'acomiadament dels companys que passen  a una "millor vida" i acabem el dia amb un dinar de germanor entre "tots" els companys. El dinar també serveix per a retrobar-nos amb excompanys que ja estan jubilats i que vist la bona cara que fan, ens treuen les dents llargues, de manera que sense voler, immediatament ens posem a pensar quans anys ens queden per alcançar l'enyorada jubilació i eixe elixir de joventut que porta en tot un "pack integrat".

Enguany vam acomiadar al Conserge-Home Multifuncions Diego i a les professores i professors Mª Carmen , Ana Maria (no va assisitir), Floreal  i José Maria.

Com l'any passat, vaig voler fer-los una xicoteta entrevista, però amb Diego em vaig despistar i no la vaig fer. Afortunadament vaig parlar amb la seua filla Diana (exalumna del Poli), i hem aconseguit també que Diego ens contara com ha sigut el seu pas per l'institut.  

Crec que no deurieu perdre-vos les entrevistes. Totes tenen coses molt interessants que ens poden servir per a entendre  els canvis en l'educació,  en els alumnes, en la família, i en la societat al llarg de tots eixos anys en què han estat donant el millor d'ells en una tasca tan important i bonica com és la nostra.

Vos deixe la Llista de reproducció que està a Youtube. Heu d'anar picant si voleu  veure-los tots (6). Està també el "Trailer" que ja vos vaig passar. I també vos deixe aquest enllaç per si vos voleu descarregar els videos (ací els deixaré un mes, i després els borraré)