dijous, 15 de febrer del 2007

Fira de Nadal!


Aquí teniu a Marc Mañas i els seus companys: ell es va encarregar de fer moneders amb paper de còmic i boles d'arròs; els amics ho van vendre en un moment, de tant guai que era tot!





  • Els alumnes d'economia van muntar tot un negoci: eren els seus propis productors, van idear una campanya de màrqueting i van vendre amb la gràcia i salero que aquí mostren!




  • Dues fans del mercat de Nadal que vam muntar al pati!

3 comentaris:

Nuestro programa.. el de TODOS! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nuestro programa.. el de TODOS! ha dit...

Hola Marta!! Soy el Antonio, de 2ºA el que hizo hace fleje un comentario, pues queria decir una cosa, que las notas porfavor darlas después de madalena, porfavor lo pedimos, hacednos ese favor porfavor, ya que no podremos salir en la madalena, y ya teniamos muchisimos planes organizados para las tardes y las noches, porfavor..!!

Dw!! Un saludito a mis amigos! pa tos los de 2º A ;) Viva el politecnicoo!! xD

Marta ha dit...

Antonio,
va, no siguis pesat; ja saps que les notes les donaran abans de la Magdalena, i que aquestes alçades no podem canviar-ho. Havies de pensar-t'ho abans, no, que no volies perdre-te-la i que la condició era treballar de valent? Segur que si a casa teva estiguessin contents amb el teu rendiment no tindrien cap problema. Va, deixa'ls sense arguments la pròxima vegada!
Salutacions
Marta