dijous, 24 de maig de 2007

Ja acabem el concurs Euro-Scola!L'IES Politècnic ha constituït dos equips per a participar en el Concurs Euro-Scola, que aquesta setmana ja s'acaba: hi ha un equip de 3r d'ESO, l'Eurocolla, i un de 4t d'ESO, Europolis. La veritat és que el concurs, que consisteix a contestar mil-i-una preguntes sobre la Unió Europea a través d'Internet, no és gens fàcil. Els nostres herois i heroines s'han fet un fart de navegar per Internet, consultar els professors i trencar-se el cap en general, buscant tots els detalls de la història i l'organització comunitària. Els dos equips s'han portat com uns campions. La competència és molt dura perquè hi ha molts equips inscrits en el País Valencià i només un de cada comunitat pot guanyar. El premi consisteix en la subvenció d'un viatge a Estrasburg. Si no ho podem aconseguir, de tota manera, no haurà estat per la falta d'esforç de tots i totes els participants. Així que... ENHORABONA, XICS!!

2 comentaris:

Sergio Mestre ha dit...

Me da la sensación que ha sido una actividad muy motivadora para los alumnos. Daba gusto verlos trabajar buscando y seleccionando la información. Creo que hemos dejado de hacer un bonita foto: cuando trabajaban sobre la pantalla de proyección del aula de usos múltiples

Marta ha dit...

La verdad es que se lo han tomado muy serio, aunque las pruebas eran difíciles y había mucha competencia. Por eso, sí que merecen una obación y son ya unos ganadores. Tienes razón con lo de la foto: ¡no sé si tantos ojos habían navegado por internet con esa intensidad!

Muchas gracias por tus comentarios, Sergio, y por el apoyo a los alumnos.

Un saludo