dijous, 3 d’abril de 2008

INOBLIDABLE!!

Si, açò és un comiat...

El nostre pas per ací ha sigut una experiència molt positiva que a més de donar-nos una espenta al món laboral ens ha plenat com a persones.
Ens hem lliberat de molts estereotips i hem conegut gent excepcional. Estem molt contentes amb el tracte que hem rebut per part d'alumnes, professors, directius i més treballadors del centre.

Mai oblidarem moments com: les hores de mediació amb Sandra, Laura i Abel(3r C); els nostres pinets com a locutores; les visites de classe per classe tallant els profes; les divertides benvingudes per part dels alumnes de 2n B; les sessions de cinema amb 2n E; les nostres primeres Jornades Culturals; la gran festa de Nadal... tants i tants moments que ompliriem la fulla.

Haveu fet que la nostra última semana siga la millor de totes.
Gràcies als alumnes de 2n E i Emili per la "festa sorpresa".
Gràcies a Marta per ser com és.
Gràcies a tots els professors que han col·laborat amb nosaltres (en especial a Félix A., A.M Lozano, F.Ludenya, M.Fortea, Floreal, Marian, A.Pechobierto,... i molts més).
Gràcies a tot el personal com són el de neteja, Félix i Mar, secretàries i conserges.
Gràcies a tots!!

Balma i Almu
(Integradores Socials)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

See Please Here

Marta ha dit...

Moltes gràcies també a vosaltres per haver-vos decidit a treballar amb nosaltres. Us desitgem tota la sort del món i, ja sabeu, el Politècnic és ara la vostra segona casa!

Anònim ha dit...

See Please Here

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

See Please Here