dimecres, 16 d’abril de 2014

SETMANA CULTURAL 2014

Enguany vam avançar les jornades culturals a la setmana d'abans de la Magdalena.
Una sèrie d'activitats es van portar a terme per diferents professors i professores que van fer que els alumnes gaudiren d'uns dies un poc diferents.
Gràcies a aquestes activitats, els alumnes van poder conèixer un Món microscopi meravellós, i una varietat d'arenes difícil d'imaginar, a més a més de poder participar en un Concurs de roques i minerals
El món del còmic va estar present mitjançant un taller per a que aquells que tenen imaginació i saben dibuixar pugueren gaudir.
Els amants de la llengua de Molière van buscar un tresor amagat pels laberints de l'institut
Els aprenents de cuina van poder descobrir els secrets de la cuina grega, romana i turca
També va haver temps per a cosir un Puff casolà ; espai, temps i música per a ballar danses tradicionals turques; i per assistir a la Passarel·la de Turin  amb la moda del proper any basada en la  més pura "essència  Romana"
De tot açò va el següent video. Espere que vos agrade

4 comentaris:

RICARDO MANUEL TORRES AUCEJO ha dit...

GRÀCIES COMPANY PER LA TEVA DESINTERESSADA PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS PROPOSADES PEL TEU DEPARTAMENT I PER DEIXAR-NOS AQUEST DOCUMENT GRÀFIC, UN COP MES DE LES ACTIVITATS D'AQUESTA JORNADA CULTURAL DEL CENTRE.

Miquel ha dit...

Aquestes imatges parlen per elles mateixes. És un reportatge molt bonic. Gràcies.

marian ha dit...

Muy chulo, Rafa. Me encantan las caras de los alumnos... absortos en la materia, sonrientes... y la de los profes... No estuve, pero sin duda mereció la pena. ;)

marian ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.