dissabte, 27 de juny del 2015

JUBILACIONS CURS 204-15

Els anys van passant, i com és llei de vida, poc a poc van jubilant-se companys. Enguany s'han jubilat Mª Dolores que ha estat treballant un grapat d'anys a Secretaria, Carmen Gálvez, la profe d'Educació Física, i Ester Igual, la profe d'Anglés.
Huí, després del Claustre, ens hem reunit al pati uns quants excompanys, també jubilats i uns quants companys (menys dels que haurien d'estar) per acomiadar-les i desitjar-les noves alegries en l'etapa que han començat. També s'ha aprofitat per a donar-li un detallet i agrai-li a Josep Rufino el treball realitat en els 25 anys com a professor ( bé, que jo sàpiga, almenys una professora, i jo mateix també hem cumplit 25 anys de professors, això si, no en aquest institut,..... si ja sé que tot arribarà, em falten ja només 7 anys...)
 Després  hem anat a dinar a l'hotel Luz, i he aprofitat per a fer-les una xicoteta entrevista que podreu veure al video. El proper any posarem micròfons al pati, i aixina podrem escoltar millor. Enguany no ho hem tingut present, i per això no se sent massa bé l'acte del pati.

El video el podeu descarregar picant ací, o també directament des de Youtube, en el canal que tenim del Centre: PoliTube.
Espere que vos agrade

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies una vegada mes per l'elaboració del document gràfic company, prendrem nota de les teves apreciacions i intentarem millorar la logística de l'acte per a la propera jubilació, crec molt encertada l'elecció del lloc. Enhorabona a les excompanyes que es van jubilar i als companys que van complir els seus 25 anys de docència aquest curs, gràcies a tots i totes els assistents i a tu per la vostra gratitud al compartir aquest moment amb ells i elles.
;)

Unknown ha dit...

Excel·lent reportatge, Rafa.
Gràcies.

Miquel ha dit...

Un reportatge magnífic. Mlt bona la tria d'imatges i de talls. Impagable l'entrevista final. Ací hi ha un peridista amagat.
Moltes gràcies pel teu treball.

Unknown ha dit...

Ha quedado muy chulo. Seguro que es un bonito recuerdo para nuestros protagonistas. Gracias Rafa.

Rafa Mollà ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris.

Ángela ha dit...

Rafa, és un plaer ser companya teua. Moltes gràcies per la teua tasca

Antonio Puyol ha dit...

Felicidades Rafa.

Unknown ha dit...

Fabulos reportatge!!! Soc Ester Igual i avui,20 de Novembre,2015 he pogut per fi veure'l. M'has emocionat Rafa.Un treball impecable per a un dia impecable.Gràcies a tots! Fins sempre.