dissabte, 9 d’abril de 2016

Alin M. Gheorge, ambaixador de l'UJI al nostre Institut

El divendres 8 d'abril vam comptar amb la presència de l'exalumne Alin Marius Gheorghe, que està cursant el Grau de Periodisme a l'UJI, i que forma part del Programa Ambaixadors i ambaixadores de l'UJI mitjançant el qual entre altres activitats, impartixen xerrades informatives en els Centres de Secundaria. 
Gràcies a la mediació del Departament d'Orientació, i al propi Alin, es va fer possible aquesta activitat que ha servit per a que els nostres alumnes tinguen accés de primera mà a diferents aspectes universitaris com els Graus que s'impartixen, els diferents serveis que s'oferten com  biblioteca, instal·lacions esportives, assessorament, eixides professionals, etc. 
També va parlar de l'esperit positiu que s'ha de tenir a l'hora d'estudiar, de la importància de tindre una visió oberta cap el Món exterior però sense perdre de vista la solidaritat i el companyerisme, de la importància d'escollir els estudis que més t'agraden al marge d'altres consideracions pecuniàries, de prestigi social....
Els que hem tingut a Alin com alumne, ja sabem de les grans  qualitats que presenta tant a nivell acadèmic com personal, i la veritat, no m'ha sorprès que ja des del primer curs estiga participant activament a la universitat. Considere que ha presentat una visió molt positiva i motivadora de l'UJI, que a ben segur farà que molts dels nostres alumnes vegin en l'UJI el pròxim destí acadèmic.
Gràcies Alin