diumenge, 22 de desembre de 2013

ACTIVITATS NADALENQUES 2013

Com tots els anys, el darrer dia de classe abans de les Vacances de Nadal, és un bon dia per a realitzar diferents activitats lúdiques i de implicació social. I aixina ho hem fet una any més
Es van portar a terme diferents activitats com passe de pel·lícules, jocs de taula, jocs tradicionals, karaoke,venta de diferents articles per part d'alumnes i de diferents ONGs,etc
Enguany vull resaltar la gran tasca que han fet de manera desinteressada els companys (i els seus alumnes) de la Família Professional d'Automoció reparant, pintant i rotulant un cotxe tot terreny donat per un particular  a l'ONG Ajuda Directa SAFANÉ ; així com la gran implicació de tot el nostre Centre en la recollida d'aliments, roba, material escolar, diners en efectiu que també han sigut donats a la citada ONG.

La part gastronòmica i lúdica no podia faltar a la cita, i aixina gràcies als bons xefs* que tenim al nostre Institut, vam poder gaudir d'unes bones paelles que com podreu veure al video, les vam deixar netes com una patena (millor prova que eixa no n'hi ha cap).
I per acabar ressaltar que també, com tots els anys, aquesta festa ens va servir per a retrobar-nos amb molts ex-companys  jubilats, i poder recordar "tiempos mejores".
* Agrair a tots els alumnes i companys que han participat en les diferents activitats realitzades, i en especial  als companys "xefs" i a tot el personal de la Cantina per  haver fet possible un dinar tan fenomenal.

BONS NADALS!!