Quin dinaret més bo ens vam donar el dimecres de “San Juan
Bosco” ¡!
Increible el dinar que ens va fer Miguel Fortea!. Quin saber fer !. Quina tranquil·litat fent un
menjar per a tantes persones, i més quan primer li van dir que seriem uns 40, després uns 50 i al
final vam ser vora 60 (és normal que al final ens quedarem amb poc “caldo”).
Vaig tindre el plaer de veure’l guisar, i de preguntar-li
pels secrets
que té per a fer una bona caldereta. Mireu el video i anireu descobrint-los…
Tampoc puc deixar de costat els pastissos i coques que ens
va fer Carmen. Un gran detall per a
rematar el dinar.
En definitiva, el dimecres va ser un bon dia per a “fer
institut” i gaudir dels plaers de la bona cuina.
1 comentari:
Che que bo !!!!.. que cuiners tenim al Poli, gràcies per aquests saborosos moments
;)
Publica un comentari a l'entrada