divendres, 21 de juliol de 2017

POLITÈCNIC: FINAL DE CURS 16-17

Un any més,  el Claustre Final, l'acte d'acomiadament de companys que passen a eixe territorri desitjat de la Jubilació; i el dinar de germanor , van suposar el punt i final almenys de forma "oficial" que no "real" al curs escolar.

Enguany el Claustre final va suposar entre altres punts, l'acomiadament com a directora d'Àngela Roig, i l'inici del nou equip directiu comandat per Ricardo Arnau. Aprofite per a donar les gràcies a Àngela i a tots els que han format part del seus equips directius per la gran tasca realitzada en tots els aquests anys. I per suposat, també donar les gràcies per anticipat al nou equip directiu que comença. Posar-se al capdavant d'un Centre com el nostre, que per tamany i heterogeneitat comporta un plus extra de dificultat, suposa un esforç molt gran que pocs estem disposats a assumir.

Enguany vam acomiadar a les Conserges Rosario Mª Ángeles i els professors Lluís Marzà  i Toni Pechobierto. Gràcies a totes i tots pels bons moments que hem compartit junts.

I per últim, el dinar va servir per a tancar el dia i tornar a retrobar-nos amb antics companys i companyes que van tindre el detall de voler compartir aquests moments inoblidables

* El video que he deixat "pesa bastant" i si no teniu una connexió ràpida vos pot costar bastant. Baixeu la qualitat i en el mòbil es veu igual de bé. El so  era molt fluix, i he hagut de fer alguns canvis, però tot i això ho senc.